Мебелни къщи Ралица АД е основана през 1994 година. Компанията е

...
Мебелни къщи Ралица АД е основана през 1994 година. Компанията е
Коментари Харесай

Мебелни къщи Ралица-перфектният избор за Вашето обзавеждане.

" Мебелни къщи Ралица ” АД е учредена през 1994 година. Компанията е част от холдинга “Интерсервиз Узунови “ АД с изпълнителен шеф и основен акционер господин Красимир Узунов. Понастоящем компанията е в цифрата на най-значимите вносители на мебели и обзавеждане у нас и един от най-големите снабдители по покупко-продажби за сложно хотелско обзавеждане и планове в България.

През 2003 година “Мебелни къщи Ралица ” АД стана първата компания в своя отрасъл в България с присъдена сертификация по ISO 9001:2000 за въведената Система за ръководство на качеството.  В своята активност, организация и ръководство компанията ползва устойчиви и ефикасни правила и процедури, с които се подсигурява непрекъснато високото качество на предлаганите услуги и управнически способи. Освен мотив за горделивост, тази сертификация за нас значи и едно непрекъснато предизвикателство и блян към непрекъснато рационализиране във всички стадии на нашата работа.

поддържа бизнес връзки с десетки водещи компании с страни в Европа и Азия, като сортира своите сътрудници по прецизни критерии и правила. Основен принцип в активността на всички равнища на нашият грижливо селекциониран и подготвен личен състав е даването на качествени артикули и услуги на оптимални цени и работа в полза на клиентите и обществото.

Към актуалният стадий „ Мебелни къщи Ралица “ е национално показана верига с 12 магазина с които на практика покрива цялата територия на страната .



разполагат с 12 шоурума в цялата страна, както и с огромен избор всред 3000+ предлагани от тях мебели. Мебели, Обзавеждане, кухни, спални, Кухни Scavolini, кревати и матраци, баня, дневна, хол, детска

Можете да разгледате техните уеб-сайтове и да извършите избор с който ще подобрите и освежите вашият дом,а точно от   /   /   

 - уебсайт за сложно обзавеждане, в него може да намерите мебели от А до Я.  Стилни, съвременни и с високо равнище на комфорт.



 - уебсайт профилиран в предлагането на матраци, кревати и всичко което ще докара до по-добрият сън на техните клиенти. Широка гама от ортопедични и подпомагащи отмората на техните клиенти матраци. Изработени по най-новите и доверени технологии създадени от едни от най-големите експерти в света. 



Малко повече за YatasBedding: 
Yatas ( Яташ ) е една от най-големите компании производители на кревати, мека мебел,корпусна мебел и текстилни произведения в Турция. Yatas е основана през 1976 година като фабрика за произвеждане на дунапренови произведения. През 1979 година стартира производството на дунапренови кревати.През годините, вследствие на забележителните вложения Yatas уголемява продуктовата си гама:
- 1981 година - производството на матраци. 
- 1987 година - произвеждане на текстилни произведения – възглавници, завивки, протектори, спално долни дрехи и други
- 1993 година - произвеждане на мека мебел,
- 1997 година - произвеждане на корпусна мебел. 
В днешно време компания Yatas е знак на качество, сигурност и многообразие на предлаганите артикули и услуги. Фирмата разполага с големи индустриални мощности, технологии и научни познания в бранша. Следи международните новости, внедрява модерните технологии и настоящите артикули. Yatas е от водещите производители в бранша, има 5 заводи, в които работят 1450 чиновници и над 1000 обекта, където се оферират нейните артикули.Тя създава към 450 000 матраци годишно. Благодарение на внедряването на нови технологии и непрестанно повишение на качеството, компания Yatas е международна марка, която изнася в над 50 страни - Съединени американски щати, Англия, Швейцария, Германия, Холандия, Унгария, Русия, България, Румъния, Китай и доста други.

 - Специализиран в детското обзавеждане. Оригинални, функционални и създаващи една невероятна атмосфера в стаята на вашите деца. Широк избор всред бебешки, детски и тийн стаи.



Едни от бест селърите на Cilek са леглата коли които до ден сегашен са емблематични за международно известната марка мебели.

А ето и малко повече информация за Cilek:

Cilek е учредена през 1995 година в Турция, с упоритостта да стане най-популярната компания за детско обзавеждане и с визията си да поддържа високо равнище във всички аспекти. За задачите си за реализиране на съвършенство, Cilek се занимава с обширни и подробни действия в промишлеността, в това число, автентичен дизайн, функционалност, лесни за приложимост артикули, документи за сигурност, франчайзингови магазини, архитектурни консултантски услуги. Мебелите на Cilek са с автентичен дизайн и основават вълнуваща атмосфера за всички деца по света. Cilek влезе в интернационалния пазар през първата година от основаването си и се трансформира в един от най-важните марки в света в региона на мебелната индустрия. В качеството си на водач в своята промишленост, магазините на Cilek - `` Cilek Room `` оферират мебели и аксесоари за бебета, деца и младежи. Cilek следва пътя на все по световна марка в целия свят посредством франчайзинг и обогатява стаите на повече от три милиона деца по света. Общо Cilek оперира 444 обекта, разпръснати в над 66 страни на 5 континента, обслужващи с 2,000 чиновници в общо закрито пространство на 60.000 кв.м.

 

обява

 

 
--> --> --> -->

Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР